menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ (φωτο)


(φωτορεπορτάζ Παύλος Μακρίδης)

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έκοψε σήμερα (26/01) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια ζεστή εκδήλωση, που συγκέντρωσε πλήθος μπασκετικού κόσμου και όχι μόνο στο Bar-Restaurant Les Zazous.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η ομάδα του Δημόκριτου, που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις από τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και μέλος του Συνδέσμου, Σάββα Λόρτο και τον Δήμαρχο Καλαμαριάς και μέλος του Συνδέσμου, Θεοδόση Μπακογλίδη στους

Νίκο Ατματζίδη, Νίκο Χαραλαμπάκη, Θόδωρο Ροδόπουλο, Σούλη Μαρκόπουλο, Γιώργο Τσίτσκαρη, Παναγιώτη Τσόρλαλη, Γιώργο Τσελεμπή, Αχιλλέα Παπαργυρίου, Γιάννη Γούδα, Δημήτρη Κουλαξή, Θανάση Κουγιουμτζόγλου, Νίκο Βαμβακούδη, Ζαφείρη Γκίνη, Άγγελο Κατσίβελη, Δήμο Χριστοδουλίδη, Γιάννη Καραδήμο, Σταύρο Χρηστίδη, Φίλιππο Σιγκ, Γιάννη Σάρπη, Κυριάκο Ιγνατιάδη, Γιώργο Δελητζάκη, Νίκο Μπελεβεσλή, Στέφανο Δέτσικα, Σοφοκλή Χαρατσάρη, Κώστα Δόσπρα ΚΑΙ Βαρθολομαίο Κιτσούκαλη.

Η «ψυχή» του Δημόκριτου που συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο και την καθιέρωση της ομάδας στην Α’ Εθνική, Νίκος Ατματζίδης δεν έκρυψε τη χαρά του για την τιμητική διάκριση και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την κίνηση του αυτή.

Ο πρόεδρος του Σ.Β.Κ.Θ., Πάρης Πετράς, παίρνοντας τον λόγο, προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στις αρκετές δραστηριότητες που θα έχει ο Σύνδεσμος μέσα στο 2019.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Θόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς και μέλος του Συνδέσμου Θεοδόσης Μπακογλίδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Σπύρος Βούγιας και Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος και ο Δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Συνδέσμου, Νίκος Ζεϊμπέκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Χάρης Παπαγεωργίου, ο Λάκης Τσάβας, ο Άγις Κυνηγόπουλος, ο Γιωργής Μπουσβάρος, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Γιάννης Τσουμής, ο Σωτήρης Σακελλαρίου, ο Τάκης Καρατζουλίδης, ο Άγγελος Μιχόπουλος, ο Γιώργος Καραμβέρης κ.α..

Το φλουρί της μεγάλης πίτας, την οποία έκοψε ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Στρατής «έπεσε» στον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν, τυχερός ήταν ο Στράτος Σιμόπουλος, κερδίζοντας ο πρώτος ένα ρολόι, προσφορά της Point Watch και ο δεύτερος ένα σετ καλλυντικών της ΚΥΑΝΑ .