menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

MAXIDAY 2023



 Ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές με τον εορτασμό της Maxiday, της Παγκόσμιας Μέρας για το Maxibasketball το Σάββατο 30/9.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης διοργανώνει αγώνες στα πλαίσια της Maxiday που γιορτάζεται πάντα το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου. Οι βετεράνοι της Ξάνθης, της Κομοτηνής, της Καβάλας, της Βέροιας, του Βόλου, αλλά και της Strumica από τη Βόρεια Μακεδονία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των βετεράνων της Θεσσαλονίκης και θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.


Το μήνυμα της Maxiday είναι η άθληση σε όλες τις ηλικίες.


Το Maxibasketball με την οργάνωση αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία - FIMBA, έχει ξεπεράσει τα ηλικιακά όρια στην αθλητική δράση. Δεν υπάρχει τέλος σε κανέναν δρόμο όταν αναφερόμαστε σε κοινωνική, αθλητική, πολιτιστική δραστηριότητα. Είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους νεότερους και παροτρύνοντας τους να αθλούνται.

Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό αθλητισμό με θετικά αποτελέσματα στην σωματική και ψυχική υγεία, στην κοινωνικοποίηση και την κοινωνική προσφορά.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Airdome Skg των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Γιάννη Τρακοσάρη και Στέργιου Μπαλοδήμου, που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του στηρίζει τις δράσεις του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και του Maxibasketball.


Το πρόγραμμα:

13:00 Θεσσαλονίκη 50+ - Ξάνθη 45+

15:00 Βόλος - Κομοτηνή  (45+)

15:00 Θεσσαλονίκη 45+ - Strumica 

17:00 Βετεράνοι Βέροιας - Βετεράνοι Καβάλας (50+)


Τη φετινή χρονιά η συμμετοχή στη Maxiday συνδυάζεται με τη στήριξη της προσπάθειας για ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Οι συμμετέχοντες στους αγώνες αλλά και όσοι θέλουν να παραστούν και να βοηθήσουν, καλούνται να συνδράμουν στη συλλογή προϊόντων τα οποία οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές του Βόλου θα αναλάβουν να μεταφέρουν και διανείμουν στα χωριά του Νοτίου Πηλίου Τρίκερι και Πλατανιά.


Τα είδη είναι 

* Τυποποιημένες συσκευασίες νερών (6άδες, 12άδες) και χυμών συσκευασίας

* Τυποποιημένα τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά και κλειστές συσκευασίες με όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, μπισκότα, κλπ.)

* Παιδικές τροφές

* Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη και ενήλικες

* Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, κ.ο.κ.