menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Maxiday 2023

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 30/9 στη Θεσσαλονίκη η Maxiday, η καθιερωμένη από τη FIMBA Παγκόσμια Μέρα του Maxibasketball.

Κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη, οι βετεράνοι σε όλο τον κόσμο δίνουν φιλικούς αγώνες και μαζί το παράδειγμα σε όλους για δια βίου άθληση.

Η ηλικία δεν πρέπει πλέον να θεωρείται εμπόδιο, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να βρίσκουμε όλοι διεξόδους για να διοχετεύουμε την ενέργεια μας μέσα από συμμετοχή σε κοινωνικές, αθλητικές, πολιτιστικές δράσεις.

Οι βετεράνοι από την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Βέροια και τη Strumica της N. Macedonia αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν στους φιλικούς αγώνες που διοργανώθηκαν στο Airdome Skg.

Διεξήχθησαν λοιπόν οι αγώνες:

Θεσσαλονίκη 1-Ξάνθη

Θεσσαλονίκη 2-Κομοτηνή

Θεσσαλονίκη 3-Strumica

Βέροια-Καβάλα

Στο αθλητικό κέντρο Airdome Skg συναντήθηκαν παλιοί φίλοι με θερμά συναισθήματα, πέρασαν καλά, αγωνίστηκαν και ταυτόχρονα πρόσφεραν μια μικρή βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς, συλλέγοντας τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Βόλου, τα είδη που συλλέχθηκαν στάλθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου ώστε να διοχετευθούν σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Οι βετεράνοι στην Ελλάδα, μετά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας έχουν επανέλθει με μεγάλο κέφι στα γήπεδα. Έτσι, όλοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις προετοιμασίες της Κομοτηνής για τη φιλοξενία της πανελλήνιας αγωνιστικής συνάντησης του 2024, αλλά και δήλωσαν μεγάλη επιθυμία για συμμετοχή στο 12ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 21-30 Ιουνίου του 2024 στο Pesaro της Ιταλίας.