menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης - Τιμητική βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη





Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 20/1 η Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Πάρα πολλοί παλαιοί αθλητές έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους, να θυμηθούν στιγμές του παρελθόντος και μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα να γιορτάσουν την είσοδο του 2024.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η τιμητική βράβευση στον Παναγιώτη Γιαννάκη. 

Ο μεγάλος αθλητής και προπονητής αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συνδέσμου και έδωσε το παρόν τιμώντας με την παρουσία του τους βετεράνους της πόλης και αποδεχόμενος την τιμή από αυτούς για όλη την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Σημαντικοί αθλητές του παρελθόντος συμμετείχαν στην εκδήλωση, και κάποιοι από αυτούς, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Σωτήρης Σακελλαρίου, ο Τάκης Καρατζουλίδης, ο Μηνάς Τουκμενίδης και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Παπαγεωργίου, πλαισίωσαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη κατά τη στιγμή της απονομής του αναμνηστικού από τον πρόεδρο Πάρη Πετρά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρόντες οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου, ο τέως δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς Χριστίνα Φοροπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης, ενώ την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας. Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε το μέλος της Κ. Επιτροπής του κόμματος Κώστας Πετρίδης.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Λάμπρος Τάκης

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, ο Γ. Γ. Κλεάνθης Γάλλος και ο Αντώνης Μαυρογένης παρέστησαν εκ μέρους της τοπικής ένωσης. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Παρασκευάς Μουρατίδης παρέστησαν εκ μέρους του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι Πρόεδρος.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Κριτών παρέστη ο Γιώργος Γκιουζέλης.

Ο τέως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης, οι παλαιοί πρόεδροι του Συνδέσμου Διονύσης Ανανιάδης και Σπύρος Στρατής, 

Πολλοί βετεράνοι διαφορετικών γενεών, ο Λάκης Τσάβας, ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Γιώργος Τσίτσκαρης,  ο Γιωργής Μπουσβάρος, ο Γιώργος Τσελεπής, ο Παναγιώτης Τσόρλαλης, ο Νίκος Δουβής, ο Κυριάκος Λαζαρίδης,  ο Θανάσης Κουγιουμτζόγλου, ο Γιάννης Βεργίνης, ο Νίκος Χασόπουλος, ο Νίκος και ο Στράτος Βαμβακούδης, ο Λεωνίδας Πανταζής, ο Κωστής Τσικίνας, ο Σωτήρης Γιαννόπουλος που αποτελεί και μέλος του Γ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Κουντουράκης, ο Γιώργος Δοξάκης, ο Τέλης Ζουρνατσίδης, ο Άγγελος Κατσίβελης, ο Μάκης Χασιώτης, ο Γιώργος Δακουράς και πολλοί ακόμη που λαμβάνουν μέρος και σε όλες τις αγωνιστικές δράσεις του Συνδέσμου.

Αντιπροσωπεία της οικογένειας του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Χορόζογλου, ο Άρης Καρακούσης.

Η Σοφία Σταυρίδου, η Μαργαρίτα Καστανιώτου, η Ρένα Δημητριάδου, η Γιώτα Κούρτη, η Βιβή Διαβολεμένου, η Κατερίνα Βολιώτη, η Νάσια Τόσκα, η Νίκη Αυθεντοπούλου, η Μαρίτσα Παπαγεωργίου, η Έλλη Μανιάτη, η Βέτα Νεολιάνη, η Κατερίνα Βαγιάνη μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Β.Κ.Θ. Κατερίνα Πεταχτή και Μαρία Αργυρού αποτέλεσαν την εκπροσώπηση των γυναικών βετεράνων.

Ο Νίκος Μεντηλίδης, βετεράνος αθλητής, προπονητής, καθηγητής ΤΕΦΑΑ και πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων έκοψε την πίτα

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης, προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ 3, βοήθησε στην προετοιμασία, επιμελήθηκε στο αφιέρωμα για το Γιαννάκη και συντόνισε την εκδήλωση. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου τον ευχαριστεί θερμά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στους υποστηρικτές του Συνδέσμου, της Εταιρείας Unlock Real Estate των Ανέστη Πανταζή και Γιώργου Γεωργάκη.

Επίσης, στους δωροθέτες της εκδήλωσης Crossover του Περικλή Σαμαρά, Shooter’s Roll του Κώστα Κεσίδη και ΚΥΑΝΑ του Γιάννη Βασιλειάδη.