menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Ξεκίνησε ανεπίσημα η νέα χρονιά για τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με συνεστίαση σε προάστιο της πόλης. Επόμενος σταθμός MAXIDAY 2017



Ξεκίνησε ανεπίσημα η νέα χρονιά για τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με συνεστίαση σε προάστιο της πόλης.
Περίπου 30 βετεράνοι, οι περισσότεροι μέλη της αποστολής που εκπροσώπησε την Θεσσαλονίκη στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της FIMBA στο Μοντεκατίνι της Ιταλίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά συζητώντας για το αγαπημένο μας άθλημα και για τις δράσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Μια αναδρομή στη μεγάλη καλοκαιρινή δράση που διεξήχθη στην Ιταλία λέει πως η ομάδα μας χωρίς να εντυπωσιάσει, κατάφερε να έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στην ηλικιακή κατηγορία 45+, όπου μάλιστα συμμετείχε με Μ.Ο. ηλικίας των αθλητών μας αρκετά μεγαλύτερο.

Δύο νίκες - με Κολομβία και Αυστρία- και τρεις ήττες –με Βραζιλία, Λιθουανία και Χιλή- έφεραν την ομάδα του Σ.Β.Κ.Θ. στην 10η θέση μεταξύ των 30 που συμμετείχαν στην κατηγορία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι ο Σύνδεσμος συμμετείχε με μια μόνο ομάδα στο πρωτάθλημα, συνολικά 35 άτομα αποτελούσαν την αποστολή, καθώς πολλοί συνοδοί και οικογένειες των βετεράνων έδωσαν το παρόν