menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα διεξήχθησαν η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνέλευση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Παλαί ντε Σπορ, ενός χώρου άρρηκτα συνδεδεμένου με την ιστορία του μπάσκετ της πόλης μας. Πρόεδρος της Γ. Σ. εκλέχθηκε το γηραιότερο ενεργό μέλος του Συνδέσμου, ο Βύρων Αλεξιάδης, ο οποίος κατεύθυνε για μια ακόμη φορά με ιδανικό τρόπο τις διαδικασίες με την συμπαράσταση των Κώστα Τσάκου και Γιώργου Δακουρά.

Παρέστησαν βετεράνοι διαφόρων γενεών που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα στην κοινωνία, αλλά και φυσικά για τις εξελίξεις στο δικό μας χώρο το μπάσκετ και τις δραστηριότητες των βετεράνων και του Maxibasketball.

Έγινε απολογισμός δραστηριοτήτων από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πάρη Πετρά, καθώς και οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Γιώργο Μητακίδη. Μετά και την ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αναγνώστηκε από τον Κρίτωνα Ζηκόπουλο ψηφίστηκε ομόφωνα η απαλλαγή του απερχόμενου Δ. Σ.

Τις εργασίες της Συνέλευσης είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά από το website του Συνδέσμου όσα μέλη δεν μπορούσαν να παραστούν ζωντανά.

Κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, υπήρξαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Μητακίδης Γιώργος 42

Πετράς Πάρης 41

Τάκης Λάμπρος 34

Καρατζουλίδης Τάκης 33

Τουκμενίδης Μηνάς 32

Αργυρού Μαρία 30

Παπαγεωργίου Χάρης 26

Λιάτσης Δημήτρης 26

Κουφογιάννης Θανάσης 20

Παπαϊωάννου Τάσος 18

Ζωγράφος Μίλτος 12

Φαρμάκης Κώστας 12

Πουλιανίτης Βαγγέλης 8

Κοσμάς Κώστας 8

Πιστικός Κώστας 7

Τρακοσάρης Γιάννης 5

Τα εννέα πρώτα σε ψήφους μέλη αποτελούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα πέντε επόμενα είναι τα αναπληρωματικά μέλη.

Μερικές μέρες μετά την Γ.Σ. διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έγινε η σύσταση σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Πετράς Πάρης

Αντιπρόεδρος: Παπαγεωργίου Χάρης

Γεν. Γραμματέας:Τάκης Λάμπρος

Ταμίας: Μητακίδης Γιώργος

Μέλη: Καρατζουλίδης Τάκης

Τουκμενίδης Μηνάς

Αργυρού Μαρία

Λιάτσης Δημήτρης

Κουφογιάννης Θανάσης

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός δράσεων του Συνδέσμου για το επόμενο χρονικό διάστημα και σύντομα θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις.