menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης τήρησαν την παράδοση - Αγώνας στην μνήμη Θόδωρου Μπαχάρογλου



Το Τουρνουά Χριστουγέννων για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια παράδοση που διαρκεί πλέον περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Οι συνθήκες με την ξαφνική μεγάλη εξάπλωση στο νέο κύμα του κορονοϊού έφερε αλλαγή των δεδομένων και για τις εκδηλώσεις των βετεράνων.

Έτσι λοιπόν ο αρχικός προγραμματισμός για τουρνουά τεσσάρων ομάδων με τρεις αγωνιστικές εγκαταλείφθηκε.

Προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση, αλλά ταυτόχρονα να αποφευχθεί η μεγάλη συγκέντρωση ατόμων και να τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, διεξήχθη μόνο ένας αγώνας στις 28/12 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς.

Συμμετείχαν βετεράνοι που είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο των τριών εμβολιασμών για τον Covid-19 ή έχουν νοσήσει, κάτι που αποφασίστηκε για να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Όπως είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Θόδωρου Μπαχάρογλου -εκλεκτού μέλους του Συνδέσμου- από το θάνατο του οποίου πρόσφατα συμπληρώθηκε ένας χρόνος.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης δια του προέδρου Πάρη Πετρά απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πάνο Μπαχάρογλου, γιο του εκλιπόντος και νέο μέλος του Συνδέσμου.

Διεξήχθη ένας ευχάριστος αγώνας που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη σε έναν αγώνα χωρίς σκοπιμότητες.

Αγωνίστηκαν τα παρακάτω μέλη του Συνδέσμου:

Άσπρη ομάδα: Παπαδόπουλος Κ., Μητακίδης Γ., Κοσμάς Κ., Κριεζής Δ., Παπασαραφιανός Γ., Ιατρίδης Π., Κακκάλης Δ., Σταυριανός Γ.,

Μπλε ομάδα: Καρατζουλίδης Δ., Ζωγράφος Μ., Χρυσανθόπουλος Γ., Μεντεσίδης Τ., Πετράς Π., Τουκμενίδης Μ., Λιάτσης Δ., Μπαχάρογλου Π., Σταυρόπουλος Θ.

Το παρόν έδωσαν επίσης τα μέλη:

Παπαγεωργίου Χ., Κουφογιάννης Θ., Τσελεπής Γ., Κατσίβελης Α., Φαρμάκης Κ., Κεραμίδας Γ., Αργυρού Μ., Τάκης Λ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι νέοι διαιτητές Maxibasketball Θ. Κασαπίδης και Α. Πανταζής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Τουρνουά Χριστουγέννων του 2022, όταν και ελπίδα όλων είναι να αγωνίζονται χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς.