menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Φιλικός αγώνας Βετεράνων Θεσσαλονίκης - Βόλου

Μια πολύ ωραία φιλική συνάντηση διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Οι βετεράνοι του Βόλου -οι οποίοι ξεκίνησαν να οργανώνονται λίγο πριν εμφανιστεί ο κορονοϊός και ξεκινήσει η αναστολή δραστηριοτήτων- επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκαν εναντίον ομάδας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Στην περίοδο κατά την οποία διεξάγεται το τοπικό πρωτάθλημα βετεράνων της Θεσσαλονίκης, πολλοί ήταν αυτοί που με χαρά δέχθηκαν να συμμετάσχουν στον αγώνα που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολύ μεγάλη διάθεση και όλοι ικανοποιήθηκαν από το παιχνίδι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση στο Βόλο.

Πολύ μικρή είναι η σημασία του αποτελέσματος, το οποίο για την ιστορία ήταν 80-55 υπέρ της Θεσσαλονίκης.

Οι βετεράνοι του Βόλου είχαν μια ημέρα με πλήρη δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρωί επισκέφθηκαν το Μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ -όπου ξεναγήθηκαν από το Γιωργή Μπουσβάρο- και πριν αναχωρήσουν για την επιστροφή δοκίμασαν -με την συντροφιά Θεσσαλονικέων βετεράνων- το εξαιρετικό μενού στο εστιατόριο ενός άλλου βετεράνου καλαθοσφαιριστή, του Βασίλη Αγραφιώτη.

Η δραστηριότητα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης συνεχίζεται πλέον με αυξημένους ρυθμούς και με πολύ μεγάλη συμμετοχή παλαιών αθλητών.