menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Η νέα σεζόν των βετεράνων ξεκίνησε!




Η νέα σεζόν των βετεράνων ξεκίνησε!


Με μια αθλητική εκδήλωση, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις δραστηριότητες για την αθλητική χρονιά 2022-23.


Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης και του Α.Σ.Α.Θ. Άρης (μπάσκετ με αμαξίδιο) συμμετείχαμε σε δύο φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 4/9 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.



Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα μια ομάδα του Συνδέσμου αντιμετώπισε την ομάδα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και στο δεύτερο αγώνα ομάδα της κατηγορίας 60+ αντιμετώπισε την αντίστοιχη μικτή του πρωταθλήματος του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης”.



Οι ομάδες από την Αθήνας στο ενδιάμεσο των δύο αγώνων τίμησαν για την προσφορά του στο άθλημα τη μεγάλη δόξα του μπάσκετ Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος ως γνωστόν είναι πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, και φυσικά μέλος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.



Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η πρώτη ομάδα του Άρη με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, καθώς και η ομάδα καλαθοσφαίρισης με καρότσι του Άρη με την πρόεδρο Βίκυ Νικολακάρου.



Ο Σύνδεσμος Βετεράνων είναι πάντα κοντά στο έργο του Σωματείου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ΛΑΜΨΗ, και με την ευκαιρία της συνάντησης ο ταμίας του Συνδέσμου και μέλος του Δ.Σ. της ΛΑΜΨΗΣ Γιώργος Μητακίδης έκανε μια ενημέρωση σε όλους τους παρόντες για το έργο της. 

Οι φίλοι από την Αθήνα που πρώτη φορά είχαν ανάλογη ενημέρωση, αντιμετώπισαν με θαυμασμό και ενθουσιασμό  όσα άκουσαν. Στο τέλος έλαβαν όλοι αναμνηστικά δώρα της ΛΑΜΨΗΣ.



Στην οργάνωση της εκδήλωσης υπήρξε υποστήριξη από μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων. Ο Γιάννης Βασιλειάδης έδωσε δώρα στους φιλοξενούμενους από την εταιρεία καλλυντικών ΚΥΑΝΑ της οποίας ηγείται. Επίσης, ο Κωστής Χρυσοχού και η εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ δρόσισαν τους συμμετέχοντες μετά τους αγώνες.



Οι αγώνες



Θεσσαλονίκη - Ε.Α.Β. 75 - 51



Διαιτητές: Αργυρού Μ., Λαφαζάνη Ε.



Σ.Β.Κ.Θ. (Χασόπουλος): 

Χρονόπουλος Χ. 4, Χρυσανθόπουλος Γ. 20(4), Κοσμάς Κ. 2, Μητακίδης Γ. 2

Παπαϊωάννου Τ. 5, Σπυρόπουλος Θ. 27(7), Μαλαμίδης Δ. 3, Φαρμάκης Κ. 2

Ζωγράφος Μ. 10



Ε.Α.Β. (Ανεστιάδης): Κοσμαδάκης Ν., Μανιάτης Ν., Γραμματικάκης  Γ., Κρέστας Τ., Ντούλης Κ., Αντωνίου Η., Γιαννόπουλος Χ., Λιαράκος Χ., Αναστασίου Τ., Μπακομήτρος Σ., Γκατσιόνης Ν. Μαυρογιάννης Ν.





60+ Θεσσαλονίκη - 60+ Ε.Κ.Α. 45-36



Διαιτητές: Ηλιόπουλος, Κασούμης



Σ.Β.Κ.Θ. (Πετράς): Παπαδόπουλος Κ. 2, Δουλόπουλος Χ. 6(2), Ματάκος Δ., Τσικίνας Κ. 2, Τσελεπής 4, Καρπούζας Δ. 16(2), Τουκμενίδης Μ. 4, Κοτσάνος Ν., Μπάσιας Θ., Κανάκης Δ. 6, Μυλόπουλος Λ., Καλαπούτης Γ., Βλάχος Π.4, Στρατηνάκης 1



Ε.Κ.Α. Μπάσκετ (Κουκής): Πλατής Θ. 4, Κουτσόπουλος Μ. 10, Ζευγώλης Ι., Κουκής Ι. 8, Αγιασωτέλης Γ. 4, Κωνσταντέλος Ν. 2, Σιμητόπουλος Δ., Τσαφαράς Κ. 6, Ανεστιάδης Σ, Πατρίκαλος Α. 2