menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Συνεστίαση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης (Φωτορεπορτάζ Παύλος Μακρίδης)

Λίγες μέρες μετά τη διοργάνωση των εορταστικών αγώνων της Maxiday, και αφού είχε προηγηθεί η συνάντηση με τις ομάδες του Ε.Κ.Α. Μπάσκετ από την Αθήνα, τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σε μια εκδήλωση εκτός γηπέδου.


Το ραντεβού δόθηκε την Τετάρτη (28/09) το βράδυ, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων "Rose Garden", στο Ωραιόκαστρο και ήταν η πρώτη φορά, που οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν μακριά από τα παρκέ, έπειτα από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, που επέβαλε. Τα μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες ώρες μαζί, με τη συνοδεία φαγητού και ποτού, κάτι που είχε λείψει σε όλους. 


Ο πρόεδρος του Σ.Β.Κ.Θ., Πάρης Πετράς προχώρησε σε μια ενημέρωση για τις δραστηριότητες της περασμένης χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτές τις σεζόν, που ξεκίνησε, όπου ξεχωρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί τον επόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο (αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής), στην Αργεντινή. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Ζεϊμπέκης. 


Μεταξύ αυτών που έδωσαν το "παρών" στην όμορφη βραδιά ήταν ο Βύρων Αλεξιάδης, ο Λάκης Τσάβας, ο Τάκης Καρατζουλίδης, ο Μηνάς Τουκμενίδης, ο Γιώργος Τσελεπής  και πολλοί άλλοι.


Όλοι συμμετείχαν με πολύ καλή διάθεση και έδωσαν το μήνυμα της πλήρους επαναφοράς των Βετεράνων στις δραστηριότητες μετά τους περιορισμούς της τελευταίας διετίας λόγω του κορονοϊού, αλλά και της υποστήριξης του Συνδέσμου από τους φορείς.