menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έκοψε τη βασιλόπιτά του (Φωτογραφίες)



Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης έκοψε τη βασιλόπιτά του, στην καθιερωμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο cafe-bar-restaurant Les Zazous και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. 



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Πάρης Πετράς καλωσόρισε τους καλεσμένους, εκφράζοντας τη χαρά του για την μεγάλη προσέλευση κι έκανε μια μικρή αναφορά στις δραστηριότητες, που έχει ο Σ.Β.Κ.Θ., μέσα στο 2023, με κορυφαία όλων τη συμμετοχή των ομάδων του, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει το καλοκαίρι, στο Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής.  



Η σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Αναγέννηση, μιας ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει προσφέρει αθλητές στις Εθνικές ομάδες, αλλά και στις μεγάλες ομάδες της πόλης. Ιδιαίτερη μνεία από τους εκπροσώπους διαφορετικών γενεών της ομάδας έγινε στον ιδρυτή της, τον Αρχιμανδρίτη, μακαριστό πατέρα, Κωνσταντίνο Βαμβίνη.



Τα μέλη της ομάδας της Αναγέννησης, που βραβεύτηκαν είναι τα έξης: Βαγγέλης Αλεξανδρής, Θεόδωρος Αποστολάκης, Ιωάννης Βαγιακάκος, Ιωάννης Βεργίνης, Κυριάκος Γουδίνης, Λουκάς Δήμου, Δημήτριος Καλπάκης, Βασίλειος Καρπουχτσής, Αλέξανδρος Κατσιάνης, Δημήτριος Κωνσταντινέλης, Χάρης Λεκομπλές, Ιωάννης Μοσχίδης, Γεώργιος Παγώνης, Χάρης Παπαγεωργίου, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Πεχλιβάνης, Κωνσταντίνος Πιτσώκος, Κομνηνός Προεστόπουλος, Νικόλαος Ράπτης, Κωνσταντίνος Σανίδας, Θεόδωρος Σταυρίδης, Αθανάσιος Σωτηριάδης, Απόστολος Ταλιαδώρος, Ιωάννης Τζαμέλης, Γεώργιος Τζάνας, Θεόδωρος Τιτόπουλος, Κωνσταντίνος Τσαπακίδης.



Η τιμητική βράβευση συγκίνησε όλους αυτούς και έδωσε το έναυσμα για να επανασυνδεθούν όλοι αυτοί που ενώνονται μέσα από την πορεία τους στον ιστορικό σύλλογο



Η τελευταία ενότητα της εκδήλωσης ήταν η κοπή της βασιλόπιτας, που έγινε από το μέλος του Συνδέσμου μας, Κωνσταντίνο Πιστικό. 



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Λάκης Τσάβας, ο Βύρων Αλεξιάδης, ο πρόεδρος της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Σάββας Λόρτος, ο Σούλης Μαρκόπουλος που εκπροσώπησε και το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ο Στέργιος Γούσιος εκπροσωπώντας και το Σ.Π.Α.Κ.Ε., ο Γιάννης Τσουμής, ο Αντώνης Μαυρογένης, ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Λάμπρος Τάκης, ο παλαιός πρόεδρος του Συνδέσμου και πρόεδρος του μουσείου μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. Διονύσης Ανανιάδης, ο επίσης παλαιός πρόεδρος του Συνδέσμου μας Σπύρος Στρατής, ο Γιάννης Τρακοσάρης του Basketball Airdome Skg, ο Αθηνόδωρος Καραθανάσης εκπροσωπώντας του βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Βέροιας, ο Γιώργος Στεφούδης εκπροσωπώντας τους αντίστοιχους του Κιλκίς και πολλοί άλλοι.   



Από τον χώρο της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το “παρών”, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, Δώρα Αυγέρη, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος του Συνδέσμου μας Νίκος Ζεϊμπέκης, ο Δημ. Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη Γιώργος Παρισόπουλος.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την εταιρεία Unlock Real Estate & More των Ανέστη Πανταζή και Γιώργου Γεωργάκη που υποστήριξαν το Σύνδεσμο και για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Επίσης, τους δωροθέτες της βασιλόπιτας Shooters Roll του Κώστα Κεσίδη και Crossover του Περικλή Σαμαρά.