menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ – ΛΑΡΙΣΑ 2023 (φωτο)



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη από 26 έως 28 Μαΐου η καθιερωμένη ετήσια πανελλήνια αγωνιστική συνάντηση των βετεράνων στη Λάρισα.

Η συμμετοχή 30 ομάδων από 14 πόλεις της χώρας έδωσε έντονο χρώμα στα γήπεδα της πόλης και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιζόμενοι απέναντι σε παλιούς φίλους – αντιπάλους.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων-πόλεων που συμμετείχαν, αποφάσισαν πως η αντίστοιχη διοργάνωση για το 2024 θα φιλοξενηθεί από την Κομοτηνή.


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης συμμετείχε στους αγώνες με τρεις ομάδες στις κατηγορίες ανδρών 45+, 50+ και 60+.
Η αγωνιστική παρουσία των ομάδων ήταν πάρα πολύ καλή, με τελικό απολογισμό 5 νίκες σε οκτώ αγώνες. Μάλιστα, η ομάδα 45+ κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο της κατηγορίας της πετυχαίνοντας νίκες και στους τρεις αγώνες που έδωσε.

Τα αποτελέσματα των ομάδων του Συνδέσμου μας:

Κατηγορία 45+

ΣΠΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ  - ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 72 – 75

ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ –  ΧΙΟΣ 87 - 48

ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΞΑΝΘΗ 58 – 47

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 45+: (Χασόπουλος)

Φαρμάκης Γ., Φαρμάκης Κ., Χρυσοχού, Μητακίδης Γ., Χρονόπουλος, Οξούζης, Σωτηριάδης, Σαριδάκης, Δάγκας, Καραγιαννίδης, Μισόπαπας

 

Κατηγορία 50+

ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 44 – 65

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 41 – 77

ΚΑΒΑΛΑ - ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 51 – 72


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 50+:(Πιστικός)

Κοσμάς Γ., Παπασαραφιανός, Κοσμάς Κ., Μαλαμίδης, Πασχάλης, Καραγιάννης, Κεραμίδας, Ελευθεριάδης, Ζωγράφος, Μανωλής, Καμάρας, Μπέλλης




Κατηγορία 60+ 

ΣΠΑΚΕ ΑΘΗΝΑΣ - ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 52 – 38

ΣΒΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑ 40 – 45

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 60+: (Πετράς)

Τουκμενίδης, Παπαδόπουλος Κ., Βλάχος Π., Καρατζουλίδης, Τσελεπής, Δουλόπουλος, Μεντεσίδης, Γρίπσιος, Ματάκος, Δαλέσης




Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί την εταιρεία UNLOCK Real Estate unlockrealestate.gr των Ανέστη Πανταζή και Γιώργου Γεωργάκη για την προσφορά αθλητικού ιματισμού στις ομάδες μας, όπως και την εταιρεία COOEE Mobile accessories cooee.gr του Γιώργου Φαρμάκη για τις φανέλες προθέρμανσης που δώρισε στο Σύνδεσμο.