menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Η λήξη του 2022 φέρνει ένα νέο υποστηρικτή στις προσπάθειες και το έργο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης



Η εταιρεία Unlock Real Estate and More των γνωστών ανθρώπων του μπάσκετ και μελών του Συνδέσμου Ανέστη Πανταζή και Γιώργου Γεωργάκη προσφέρει στο Σ.Β.Κ.Θ. τις νέες στολές που θα χρησιμοποιούν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των βετεράνων της πόλης μας στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Επίσης, θα προσφερθεί στήριξη και στις επόμενες μη αγωνιστικές εκδηλώσεις μας, με ξεκίνημα από την κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος 2023.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τους νέους υποστηρικτές και ελπίζει ότι η σχέση που ξεκίνησε θα δώσει ικανοποίηση και στις δύο πλευρές. Η πρώτη εμφάνιση του νέου ιματισμού του Συνδέσμου θα γίνει στο καθιερωμένο Τουρνουά Χριστουγέννων των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 και 30/12, καθώς και στις 4/1/2023.

Δυο λόγια από τη χορηγό μας εταιρεία:

Η Unlock Real Estate and More ήρθε στη Θεσσαλονίκη με μία δυναμική ομάδα έμπειρων συνεργατών γύρω από τον τομέα του real estate, των ανακαινίσεων και της διαχείρισης Βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μια εταιρία υπηρεσιών πλήρους εξυπηρέτησης που στοχεύει στη καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, καθοδηγώντας αγοραστή, πωλητή αλλά και ιδιοκτήτη, για άμεσες και συμφέρουσες λύσεις.

Στην Unlock Real Estate & More πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και το ακίνητό σας.

Δύο γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Β.Ολγας 29 και Δελφών 170.

Unlock your future