menu
Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης
Menu Drawer Logo

Airdrome το νέο γήπεδο - στολίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ένας  πολύ όμορφος αθλητικός χώρος ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το Basketball Airdome Skg.


Δύο βετεράνοι καλαθοσφαιριστές, ο Γιάννης Τρακοσάρης και ο Στέργιος Μπαλοδήμος επενδύουν στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων φιλοδοξώντας να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όποιους θέλουν να αφιερώσουν χρόνο σε παιχνίδι και προπόνηση είτε πρόκειται για συλλόγους είτε για ιδιώτες.


Το Airdome είναι ένας μεγάλος χώρος που περιβάλλεται από μπαλόνι και περιλαμβάνει τρία γήπεδα μπάσκετ κανονικών διαστάσεων με ξύλινο δάπεδο.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, μετά τη λήξη της τελευταίας συνεδρίασης τους επισκέφθηκαν το γήπεδο και ξεναγήθηκαν από τους ιδιοκτήτες και μέλη του Συνδέσμου.


Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων ευχήθηκαν τα καλύτερα και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια των μελών και φίλων.


Ο Σ.Β.Κ.Θ. θα φιλοξενηθεί από το Airdome για κάποιες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες στα πλαίσια του ετήσιου Τουρνουά Χριστουγέννων και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποια από τα μέλη του Συνδέσμου να γνωρίσουν από κοντά το νέο στολίδι του μπάσκετ της πόλης μας.

Αυτό θα είναι μόνο το ξεκίνημα, μιας και οι άνθρωποι του Airdome υποσχέθηκαν και από την πλευρά τους στήριξη για τις επόμενες δράσεις του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.